Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Linda Källberg - 11 juli 2008 23:26

Just nu orkar jag inte skriva så mycket om vad jag har pysslat med de här dagarana. Men jag har iaf haft en toppen kväll i kväll tillsammans med min familj som jag älskar mer än allt annat!

Syrran, micke och melwin har varit här, vi har grillat, ätit efterrätt och haft det hur trevligt och mysigt som helst. Skrattat och pratat om en massa roliga minnen :)

Och nu har melwin börjat gå när man håller i han och krypa så det har varit fullt ös här hemma, hehe han har jagat både flisan och rasmus och vi har fått jaga efter han. De sa bara vipps så hade han krypit in i ett annat rum för att jaga rasmus, han är så farscinerad av att dom har päls så han ska dra i den. Haha tur att både flisan och rasmus är snäll :P

När dom for hem satt jag och mamma oss framför tvn och kollade på en svin bra film, gah det var romantik och thriller på samma gång. Jag fick till och med tårar i ögonen nu på slutet av den ;)

Är även grymt mätt av allt jag har proppat i mig i kväll, mamma och jag har delat på en stor popcorn och godis skål.  ;P

Men nu ska jag ringa ett samtal och sen gå upp och slå på en film, natti natti!


Bilder på kent och mitt lilla busfrö :)

Ovido - Quiz & Flashcards