Alla inlägg under november 2007

Av Linda Källberg - 14 november 2007 16:33

God dag :)

Min dag har varit jätta bra. Tjejorna jag är med är hur gulliga som helst, är jätte glad att jag får vara där med dom. Fast jag vill ju helst vara nere i stan så jag kan gå och äta lunch med matilda och malin på dagarna, men det är nog den ända anledningen till att jag vill vara i stan för jag trivs suuper där jag är nu!
I dag har jag packat upp lite varor bl.a volymtångar. Det har inte varit så mycket kunder så vi har mest suttit och pratat och ätit en massa choklad hehe ansträngande va? ;P Frida har lockat håret på mig. Så nu har jag lärt mig hur man får till dom där lockarna med plattången, har testat själv tusen gånger men har inte blivit nå fina lockar då. Har använt fel teknik :P  
Har fått shampoo som är speciellt för brunetter och en massa olika hårinpackningar i dag :)
Innan jag gick hem gick jag in till body shop och hälsade på matilda :) Kikade in hos malin på cubus, men såg henne inte :/  Då gick jag in på gina tricot och köpte mig en tröja i stället !
I dag har mitt och matildas löshår kommit,hehe ja vi fick ju det förra veckan också men då hade jag klantat mig när jag gjorde beställningen så vi fick fel hår. Haha matilda blev jätte glad på mig ;) Fick skicka tillbaks det i fredags och be dom skicka de håret vi skulle ha så nu har vi äntligen fått rätt :P Tror lisafisa ska få sätta i de på mig i helgen.
Nu ska jag strax äta lite mat sen i väg på träning :)  pusss

bara en pusselbit som fattas ..





 










Av Linda Källberg - 12 november 2007 15:46

Igår jobbade jag, gick jätte bra. Vi hade en tävling hela veckan som var att om man fick åtta bok efter två timmar efter arbetspasset börjat så fick man 100 kr i presentkort på kicks. Jag vann så klart både i tisdags och i går, så nu har jag 200 kr där!  Inte fel :)
I dag har jag varit ute på min första praktik dag. Jag är på trudes frisörsalong i haga. Ska börja vara där sen får vi se hur det blir om jag får vara nere i stan på hennes andra sallonger, vore ju bäst slipper man åka buss och så plus att då kan jag gå och luncha med mina flickor :)

Dagen har varit jätte bra, tjejerna som jobbar där är bara 2-4 år äldre än mig så vi hade ju ganska så mycket gemensamt att prata om!

Mamma kom och hämtade mig när jag slutade, så jag slapp ta bussen hem. Nu sitter jag och väntar på maat, är jätte hungrig.
I kväll blir det träning och sen hem och se på prison break :) 

Av Linda Källberg - 11 november 2007 12:18

Min helg har varit hur lugn som helst.
Var meningen att jag och tjejorna skulle till kårhuset i fredags men så velade vi fram och tillbaka. Hörde att det skulle dit en massa nior, och man vet ju hur alla andra gymnasiefester har varit. Då är det fan nästan mer folk från högstadiet som har varit där än från gymnasie. Lite tråkigt tycker jag att dom inte är hårdare på att kolla legg :P Men det verkar som att det hade varit roligt där ändå haha ja men det är ju typist bara för att vi inte gick ;)
Jag var bara hemma hela kvällen och åt en massa godis, såg på idol och någon film som gick på tvn. 
Igår gick jag ut på en långprommis med flisan, fy fan vad kallt det var :/  Sen var jag bara hemma och hade skit tråkigt, fanns inge roligt att göra heller. Matilda och jag var sugen på att dra ut, men vi hade inte hört om någon fest och så där så vi bestämde för att bara ta det lugnt igen haha ;) När klockan var halv 11 kom jag på att jag skulle till en kompis. Duschade och fixade mig lite snabbt sen kom han och hämtade mig :)
I morse när vi vaknade snöade det jätte mycket. Jag tänkte vad fan inte snö. Men sen när vi gick ut var det ju riktigt mysigt, det var inte blöt snö och inte så jätte kallt heller :)
Nu har jag nyss kommit hem, sitter här och gruvar mig för att jag ska jobba sen. Aja det är lika bra att tänka possitivt, för jag har ju faktist valt själv att jag ska jobba ;P
Ska göra mig lite kaffe nu och ringa matilda och se om hon har vaknat :)            Puss på er !



säger ingenting så har jag ingenting sagt ..

Av Linda Källberg - 8 november 2007 13:24

Sitter i skolan på sista lektionen nu. Ska strax gå hem med sötmatilda :)

Just nu är jag jävligt less på allt..  :S


Att ni bara orkar att snacka en massa jävla skit, ni måste ju ha nå allvarliga problem. Det är inte bara mig ni har snackat om nu, snälla ge upp! Hur gammal är ni? Ni beteer som om att ni fortfarande går på lågstadiet :O
Ni måste ju vara jävulskt avundsjuka och ni måste ha världens sämsta självförtroende så som ni håller på. De fula är att ni tror att allt ni säger till folk stannar där ;P
Vad har ni för liv igentligen, har ni inget annat för er än att sitta och snacka en massa skit om folk som ni inte ens känner. Ni vet inte ett skit om mig.. Haha jag vill bara garva åt er, ni är riktigt jävla pinsam !

Av Linda Källberg - 7 november 2007 17:15


I dag har jag varit i skolan, har varit en rätt så skön dag. Jag kom på i dag att vi inte kommer gå i skolan nå mera i år efter den här veckan, går ju på praktik nästa vecka ända fram till jul. Hyffsat skönt att inte ha nå läxor och prov tills januari :)
Jag har inte så jätte mycket mer att säga. Har nyss ätit en jätte god sallad som mormor hade köpt med sig till mig, dom andra åt nå annat som jag inte tycker om :P
Ska gå upp och städa lite i min garderob nu, fick nå fel i morse när jag inte hittade de jag skulle ha. Hehe jag kan ju säga att det inte är någon ordning där inne ;O
I kväll blir det spinning. Jag måste gå och träna själv :/ matilda är fortfarande lite sjuk, malin och lisa ska på kalas, lovisa är med niklas. Men jenny kanske skulle träna med mig annars blir jag helt själv haha men jag vill inte hoppa över träningen i kväll, är sugen som fan :) pussss

Av Linda Källberg - 6 november 2007 14:17

Nu var det några dagar sen jag skrev ;P

Helgen har varit riktigt bra.
I lördags for jag och mammsen och handlade allt som jag och tjejerna skulle ha till tacosen, sen for vi med matkassarna hem till lisa. När jag kom hem blev det ett bad,sminkning och så. Sen skyndade jag mig till lisa, hon hade dukat och gjort i ordning allt,sötnos :) Matilda,lovisa,moa och matilda s var också där, vi åt och hade det jätte mysigt! Sen börja vi dricka våra cider och locka håret på varandra, då kom malin till oss. Vi körde " jag har aldrig " vet inte varför för vi vet typ allt om varandra haha också blev de en massa mer took :P Vi skulle igentligen dra vidare senare men så kom andreas,marcus och några till så då blev det att vi blev kvar där hela kvällen, synd att moa och matilda s drog så tidigt bara. Men tack för en trevlig kväll gullnosar :) 
När klockan blev två kom allas skjuts, jag for till en kompis och sov.
Söndag morgon var man lite smått bakis. Tog en dusch sen följde jag med han ut till birsta, vi kollade lite på möbler och åt lunch :)
När jag kom hem ringde jag flickorna och pratade om gårdagen, haha alla var skit seg och hade knappt klivit upp. Själv hade jag hunnit med birsta och skulle i väg och jobba haha matilda höll på dö när hon hörde det :P

Har varit hemma i från skolan igår och i dag, har kännt mig nere och haft ont i halsen :/     Och i dag har jag fått tillbaks min telefon :)
Nu ska jag gå upp och dricka kaffe och äta muffins, sen vid fem börjar jag jobba.   ha det bra allihop :)

Av Linda Källberg - 2 november 2007 10:28

I dag är det sista dagen på lovet. Veckan har gått jätte fort, jag tycker det känns som att det var måndag nyss ;P
Igår när jag vaknade tog jag mig en långprommis med flisan, var riktigt skönt ute. Sen gick jag in och käkade frukost, duschade osv. Gick ner till nagelkliniken och satt dit nagelförlägningen igen. Har varit utan sen augusti nu, och det räckte tills jag börjat sakna dom. Det är så fint! :) 
När jag var klar där följde jag med lisa ut till birsta en sväng, hon skulle kika på en lampa till sitt rum. När vi skulle hem blåste det jävligt kallt, jag övertalade lisa att ta bussen upp hit till södermalm haha långt va ;) Men jag vägrade gå hem när det var så kallt..
På kvällen kom mysproppen hit och kollade på film med mig  :-)


Nu sitter jag och äter fil och flingor. Ska strax gå och träna.
I kväll ska jag gå ut och äta med släkten på viktoria. Lär väl vara klar där kring åtta skulle jag tro, får se vad det blir efter det :)    Puss '


Ovido - Quiz & Flashcards