Alla inlägg under juli 2008

Av Linda Källberg - 20 juli 2008 16:45

Igår kring sex gick jag hem till lisa och grillade med hon, matilda, johan, henke, malin och jon. Satt ute och åt och drack en massa vin ett bra tag och sen gick vi hem till malin och jon där vi blev bjudna på en massa glass till efterrätt ;) Sen kom jag och matilda på att vi var godis sugna så henke skjutsade oss till statoil, haha fan vad vi åt ;P

For hem till lisa sen och fortsatte att för festa och efter det blev det krogen för mig, matilda och johan. Blev att vi var inne på bk hela kvällen och där hade vi grymt kul! Dansade, drack drinkar och träffade en massa trevligt folk :)

Var där till tre och sen blev det big boy, haha smaal kväll.. Men det var hur gott och mysigt som helst att sitta där :) Sen blev det natti!


I dag har syrran, micke och melwin varit och hälsat på oss. Alltid lika trevligt :)

Nu sitter jag på jobbet. Slutar halv nio och då blir det nog bara hem och se på nån film och ta det lugnt. Känner mig lite smått seg i dag ;P

Av Linda Källberg - 19 juli 2008 15:11

I kväll blir det inflyttningsfest med lite grillning och några glas vin hos lisa! Och sen så får vi la se vart vi hamnar senare..  :)

Hare gott, puss ;) 

Av Linda Källberg - 17 juli 2008 23:06

Igår for jag ut till birsta med mamma och elin en sväng och kikade lite också lämnade jag in min mobil på lagning för att den är helt cp, går inte gör nånting med den pga av att knapparna har pajat!

Sen for vi hem till mormor och fikade och som vanligt så har hon typ sju olika sorters kakor, bullar och sockerkaka så man var hyffsat mätt när man for där i från hehe ;P

Sen blev det jobb på kvällen.

Jobbade även ett pass på förmiddagen i dag mellan halv tio och ett.

Och i kväll har jag varit och tränat, vilket var hur kul som helst! Var en utav mina favorit pass så jag tog i lite extra i kväll ;)

Nu har jag nyss gjort en stor smoothie med hallonsmak som jag sitter och smuttar på. Och om en liten stund ska jag väl krypa ner i sängen och sova. Kommer ju faktiskt en dag i morgon med..  :)

Puss & god natt!

Av Linda Källberg - 15 juli 2008 22:17

I dag har jag varit nere på stan en sväng, var tvungen att byta toppen som jag köpte igår för det var hål i den. Så jag bytte den också köpte jag en kofta och en mascara.

Sen när jag kom hem gick jag ut med flisan en sväng och då ringer mamma och berättar att hon har bokat tid nu så vi kan ta bort hon. Jävulst tråkigt men vi måste göra det för att hon mår inge bra. Man kan knappt gå ut och gå med hon längre, hon sätter sig ner hela tiden för att hon har så ont i kroppen och vi har varit till vetrinären med hon och det finns inte så mycket man kan göra. Hon är nio år så hon har inte så många år kvar ändå men det känns tungt :/ Världens snällaste och goaste hund vi har haft, men det känns som att hon plågas mer och mer för varje dag som går så det blir bäst så här för hennes skull!


I kväll har jag varit och tränat och det var så grymt skönt och framför allt kul!

När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad med en massa skum i. Och när ja ligger där ringer matilda och vi pratade på som vanligt vi, haha jag glömde typ bort att jag låg i badet så det blev ett hyffsat långbad för mig. Hade till och med fått russinfingrar ;P

Näe nu avslutar jag här, ska gå upp och fika te och macka och se om det är nå bra på tvn vilket är tveksamt..

Sov så gott :)


Av Linda Källberg - 15 juli 2008 01:53

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

Av Linda Källberg - 14 juli 2008 16:45

I dag har jag varit på stan med lisa. Är ganska tråkigt att gå där nu, är typ bara rea och utplockat överallt! Vill att höstkollektionen ska komma, är jätte sugen på att köpa en massa stickade koftor, hehe kanske låter dumt att jag vill att dom ska få in höstkläderna nu mitt i juli men va fan det är ju nästan som höst nu känns det som. Bara skit väder hela tiden :/ Eller i dag var det hyffsat fint fram till tre men sen började regna..

Aja blev lite shopping för mig idag iaf. Köpte ett linne, en topp, underkläder, en ring i från guldfynd. Har tappat bort den som jag hade förrut så var tvungen att köpa en ny! Också köpte jag en present till melwin, inte för att han fyller år eller så men kände för att jag vill ge han nånting bara för att :) Kan dock inte skriva vad det är här eftersom therese läser min blogg :P


Håller på att laga mig lite mat nu, blir kycklinggryta och ris i dag. Måste även äta helt själv eftersom ingen annan i familjen är hemma, trååk!

I kväll blir det kanske fika på waynes eller nått liknande :)

Kram på er ´

Av Linda Källberg - 13 juli 2008 11:22

Igår blev det langos till middag, jag proppade i mig tre stycken haha så gott var det ;P Och nu har jag lärt mig hur man gör dom också så nån kväll framöver ska jag bjuda tjejorna på det. Har lovat matilda i typ ett år att hon ska få komma hit och äta det hehe ;P

Kring sju kom matilda hit, vi gick runt sidsjön och sen vidare hem till lisa i hennes nya lägenhet som var jätte fin :)

Sötnosen hade bakat hallonpaj och kokat kaffe tills vi skulle komma, så blev fika och myskväll där hela kvällen. Simon, jesper och rasmus kom förbi och hälsade på en stund också. Sen vid ett skjutsade jesper hem mig och matilda, inte för att det är så långt från hon till oss haha tar typ tre minuter att gå men ändå det var mörkt ute ;)


Vaknade för en stund sen. Ska gå upp och fika lite frukost strax och sen fixa mig för kalas. Micke fyller 27 år i dag, så blir tårta och en massa gofika där plus att jag får träffa melwin och det tackar man aldrig nej till. Mosters charmtroll, hihii  ;)

Efter kalaset far jag direkt till jobbet. Men nu måste jag skynda mig, ska fara om en timme och jag sitter fortfarande inlindad i täcket ;P

Puss på er !

Ovido - Quiz & Flashcards