Alla inlägg under juli 2008

Av Linda Källberg - 11 juli 2008 23:26

Just nu orkar jag inte skriva så mycket om vad jag har pysslat med de här dagarana. Men jag har iaf haft en toppen kväll i kväll tillsammans med min familj som jag älskar mer än allt annat!

Syrran, micke och melwin har varit här, vi har grillat, ätit efterrätt och haft det hur trevligt och mysigt som helst. Skrattat och pratat om en massa roliga minnen :)

Och nu har melwin börjat gå när man håller i han och krypa så det har varit fullt ös här hemma, hehe han har jagat både flisan och rasmus och vi har fått jaga efter han. De sa bara vipps så hade han krypit in i ett annat rum för att jaga rasmus, han är så farscinerad av att dom har päls så han ska dra i den. Haha tur att både flisan och rasmus är snäll :P

När dom for hem satt jag och mamma oss framför tvn och kollade på en svin bra film, gah det var romantik och thriller på samma gång. Jag fick till och med tårar i ögonen nu på slutet av den ;)

Är även grymt mätt av allt jag har proppat i mig i kväll, mamma och jag har delat på en stor popcorn och godis skål.  ;P

Men nu ska jag ringa ett samtal och sen gå upp och slå på en film, natti natti!


Bilder på kent och mitt lilla busfrö :)

Av Linda Källberg - 9 juli 2008 12:01

I dag var det meningen att jag och lisa skulle ta en cykel tur till kuben badet och bada, men när jag klev upp var det världens piss väder ute så det blev inge baddag för oss i dag. :/

Så då bestämmde vi oss för att ta ett varv runt sidsjön i stället. Haha vårat samtalsämne runt där bestog av allt man kan tänka sig ;P

Håller bland annat på att planera lite inför lisas inflyttningsfest som hon ska ha nästa helg, och de kommer nog bli dö bra. Hoppas bara på fint väder!

Också håller vi på att planera lite om vart vi ska åka i sommar, funderar på att ta en sista minuten i augusti. Sen är det ju yran också vill vi till köpenhamn, haha ja hur ska vi få tid med allt ;)

Känns som att yran och en sista minuten är bestämmt iaf, sen får vi la se vad det blir.. 


Aja nu ska jag sluta drömma mig bort till allt jag vill hitta på i sommar!Tänkte gå upp och äta lite lunch och sen ska jag och mamma fixa lite på mitt rum, ska ta bort en hylla och slänga en massa små tjaffs som jag har där inne.

ciaao ;)


Av Linda Källberg - 8 juli 2008 15:39

Vaknade kring tio i morse och då ringde jag till frissan och kollade om dom hade tid för att färga mitt hår och det hade dom. Så jag fixade mig lite snabbt och sen gick jag ner till dom. Så nu har jag nyfärgat hår med ljusa slingor i, vart riktigt nöjd måste jag säga :)

Sen gick jag på stan en sväng och kikade, men var inge kul att gå runt där själv så gick hem och gick ut och gick med lisa och voffsingarna våra i stället!

Sitter och väntar på att maten ska bli klar nu och sen efter jag käkat ska jag gå ner till jobbet. Jobbar till halv tio i kväll, och då ska nog jag och lisa hitta på nått :)

Puss ´

Av Linda Källberg - 7 juli 2008 14:28

Har varit lite dåligt med bloggandet för min del nu, men har haft fullt upp..

Var fest hela förra veckan nere på gf, jag orkar inte skriva allt jag har gjort och allt som har hänt men jag har haft skjut roligt varje dag. Kanske lite för rund under fötterna nån dag, men det vet jag att jag inte är ensam om haha ;)

Ända som varit drygt var att någon fattig jävel snodde min tre dagaras biljett i torsdags på förfesten så jag blev tvungen att köpa en ny, så det blev en väldigt dyr gatufest i år för mig!


Även fast jag var hur trött och seg som helst i går så pallrade jag mig ner till jobbet och jobbade i fem timmar, stolt! haha ;)

Men nu hinner jag inte skriva nå mer.

Kram på er!

Av Linda Källberg - 2 juli 2008 11:14

Halloj ;D

Igår var jag och lisa nere i daltons tältet hela kvällen med en massa folk. Trevligt trevligt var det! Blev en liten mjukstart kan man säga inför de kommande dagarna ;)

Nu har jag nyss ätit frukost. Tänkte gå upp och köra igång tvättmaskinen och sen ska jag ta mig ett varv runt sidsjön!

Sen blir det hem och hoppa in i duschen och fixa sig. Och sen hem till lisa och sätta i hennes löshår, och efter det ska vi ner till daltonstältet och käka. Sen blir det fest och fylla hela kvällen där nere ;P


Av Linda Källberg - 1 juli 2008 14:33

I dag har jag varit ute och kört powerwalk en timme i sidsjön, var riktigt skönt måste jag säga! Saknar träningen sjukt mycket nu, synd att det är så få pass nu på sommarn.

Jag mår så  mycket bättre när jag håller i gång, annars går jag och är trött hela tiden. Som nu de senaste veckorna då jag inte har tränat har jag sovit till 12-1 varje dag och det är inte likt mig. Jag brukar vara morgonpigg kring 9-10 annars. Men får köra igång och träna lite själv nu fram till hösten då passen börjar gå som vanligt så jag blir pigg igen ;)

Ska strax hoppa in i duschen och sen får jag se vad det blir. Ser ut som att det blir daltons tältet i kväll iaf, måste ju inviga hehe.. Kommer att blir en najs vecka, dock ganska slitsam men kul! :)

Puss på er,

Ovido - Quiz & Flashcards