Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Linda Källberg - 9 augusti 2008 20:54

Igår kväll blev det en riktigt mysig och trevlig kväll! Började med att jag, robin och danne var ut och åt på tusen och en natt. Åt jätte god mat också delade vi på en flaska vin :) Efter vi ätit och så gick vi ner mot stan och mötte siri, och då bestämde vi oss för att avsluta kvällen med en varsin öl/cider på jop´s. När klockan var halv elva kände vi oss nöjda och började traska hemåt. Jag och robin gick hem till han och kikade lite på tvn och myste. Vart verkligen en perfekt kväll!

I morse vaknade vi tidigt av att robins väckarklocka ringde, då var det dags för han att åka och jobba. Så när han for så somnade jag om och sov nog fram till halv elva, hur skönt som helst. Låg och snosade och kikade på tvn ett bra tag innan jag gick hem.

Nu har jag nyss kommit hem i från therese och micke, har varit där ett bra tag i dag. Pappa är här i sundsvall nu och hälsar på, så vi har haft middag och så där med allihop. Var therese, micke, melwin, pappa, maria, fanny, mamma och elin. Ända som fattades var oliver, men ska åka och hälsa på dom nått här fram över så får träffa han då!

Hade tänkt att gå ner och kika lite på drakbåtsfestivalen i kväll med lisa, men jag har ingen lust alls att gå ut ikväll. Är ganska trött och känner bara för att vara hemma och mysa framför en film och käka en massa godis ;)

Puss på er,



Ovido - Quiz & Flashcards