Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Linda Källberg - 12 augusti 2008 11:06

Igår vaknade jag upp vid nio hemma hos robin, han hade redan farit på jobbet då så jag var helt ensam. Så jag ringde matilda och pratade med hon i ungefär två timmar hehe, var jätte skönt att prata med hon. Hade inte pratat med varandra i telefon på över två veckor, så ni kan ju tänka er hur mycket vi hade att prata om ;)

Efter vi la på hoppade jag in i duschen och fixade mig och sen gick jag ner på stan med lisa, jag köpte jeansen som jag hade provat i torsdags. Tänkte det är lika bra att köpa dom, finns ju typ bara en 24 i varje modell så då tyckte jag att det var bättre att köpa dom och prova hemma och är dom inte bra så är det bara att lämna tillbaks dom!

Efter det for vi ut till birsta och då började vi med att gå och fika och sen kikade vi runt lite. Hade tänkt köpa en massa linnen och koftor men jag hittade inge speciellt. Köpte ett par trosor på hm och sen blev det inte så mycket mer :P

När vi var klar gick vi till onoff och hämtade min mobil som jag har haft på lagning. Åå gud så skönt att ha den igen! Sen innan vi for hem for vi med malin och jon och handlade mat på ica maxi.

Hann bara hem så kom robin och hämtade mig, då for vi ut till alnö och åt och hem till hans pappa och kollade på halva gif matchen. Och dom hade världens sötaste hundvalp, shit den var mindre än en katt hehe. Ih jag vill ha en sån :)

När klockan var åtta skulle robin åka och träna så han skjutsade mig till matilda. Var riktigt roligt att träffa hon, men man känner sig som en blekfis nu när man står bredvid hon haha lill negern ;P

Vi gick ner på waynes och fikade och hade riktigt mysigt. Satt där till tio och sen gick vi hemåt, eller jag gick hem till robin och väntade på att han skulle komma hem i från sin träning. Sov hos han i natt också, myspys!

Vaknade vid halv sju i morse av hans väckarklocka, låg och myste fram till sju då han skulle åka och jobba. Och då somnade jag om och sov till tio.

Nu har jag nyss kommit hem, ska gå upp och lägga mig i ett varmt bad och sen får jag se vad jag hittar på..  Puss på er :)


Ovido - Quiz & Flashcards