Alla inlägg den 14 augusti 2008

Av Linda Källberg - 14 augusti 2008 17:16

I går for jag, robin och danne och käkade på mc donalds och sen for vi och kollade på fotboll. Och gah vad kallt det var ute, drack två kaffe var för att försöka hålla oss varma :P

Matchen var klar vid nio så då for jag och robin hem och myste. La oss under täcket på en gång för att värma oss, shit jag frös så mycket så att jag skakade haha.

I dag har jag gått på stan med lisa. Handlade present till matilda som fyller 18 år i dag :D Grattis ännu en gång hjärtat, nu är du stortjej du med! Mihii, i morgon ska vi fira ;)

När vi hade handlat klart det vi skulle ha så gick jag och köpte lite saker till mig själv. Blev bland annat underkläder och en body butter!

Sen när jag skulle gå hem hör jag någon söt liten röst som ropar på mig, då är det matilda. Stog och surrade lite med hon och sen fick jag skjuts hem utav hon och catrin :)

När jag kom hem var maten klar så jag åt och sen gick jag ner till jobbet. Så nu sitter jag här. Jobbar till halv tio och då ska jag hem till robin och kramas med han :D :D


en bild på födelsedagsbarnet ;)

Ovido - Quiz & Flashcards