Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Linda Källberg - 16 augusti 2008 11:46

Igår morse vid nio hade jag tid hos tandläkaren så mamma kom och hämtade mig hos robin och skjutsade mig dit. Jag hade inga hål så det var skönt att veta. Men jag hade en mjölktand kvar haha det är ganska ovanligt att ha det när man är 18 år, men jag har det jag ;P

När jag var klar där for vi ut till birsta och handlade lite också lämnade jag tillbaks mina jeans.

Sen for jag hem och fixade mig och så. Och vid halv fem gick jag och lisa hem till matilda och firade henne med alla tjejorna. Hon hade gjort en god välkommsdrink till alla när vi kom och sen satt vi ute och åt jätte god mat och drack vin ute på hennes altan. Var riktigt mysigt!

Vid tio gick vissa på någon fest och jag, matilda och sigrid gick ner och satt oss på svenssons och drack en varsin cider. Johan, johnny och victor kom också dit och gjorde oss sällskap en stund. Haha också kom jag och sigrid på att vi skulle byta jacka. Vi har en exakt lika dan skinnjacka men hennes är det xs i och i min är det small i och jag tycker min har blivit jätte stor så då bytte vi haha sötnos! :)

Blev inte ute så länge, vid tolv tiden gick jag och matilda och träffade robin på östermalm. Och när vi ska gå dit genar vi i nån slags buske och där ramlar vi, haha det var fan brant. Och jag tappar ena min sko och då försökte vi hitta den men det var så sjukt mycket brännässlor där så det gick typ inte att söka också var det mörkt så vi gav upp och lämnade skon där haha och matilda tappade även bort sin telefon :P

Iaf efter mycket letande träffade vi min gopropp och då fick matilda låna hans telefon och sen gick jag och robin hem. Jag gick med en sko haha fan vad pinsamt nu så här dagen efter, robin måste ju tro att jag är knäpp haha ;)

I morse vid nio tiden for han och jobbade, men jag låg kvar och sov en timme till. Mamma och jag har nyss varit och hämtat min kära sko som fick sova ute i busken i natt haha och när jag ser skon då ligger matildas telefon där också. Shit vilka fullskallar vi måste ha varit igår haha :O Jag har till och med fått grönska på mina jeans efter att vi ramlat där i buskarna..

Aja jag hade riktigt trevligt hela kvällen igår, vart verkligen lyckat hemma hos matilda. Roligt att träffa alla tjejor också! :)


Ska strax gå upp och äta lunch och lägga mig i ett bad.

Sen i kväll ska jag och robin vara i viforsen där hans mamma bor. Dom är inte hemma så då ska vi vara hundvakt åt deras hund och mysa där i kväll :)  Puss!



Ovido - Quiz & Flashcards