Alla inlägg under mars 2008

Av Linda Källberg - 13 mars 2008 14:01

I dag blev det en kort dag igen, sista lektionen bjöd läraren på fika för att det var sista lektionen i den där kursen. Sött :) Och sen efter vi fikat fick vi sluta.

Har varit en skön vecka och i morgon börjar vi kvart över tio, har bara idrott och sen slutar vi! Då ska jag, malin och matilda gå ut och luncha och ha en mysdag på stan ;)

Ikväll blir det träning med brudarna, puss & kram på er





Av Linda Källberg - 12 mars 2008 14:00

I morse var det jätte tråkigt att gå till skolan, det spöregnade också fick jag gå helt själv för matilda den rackarn tog sovmorgon hon ;P

Har haft en skön dag i dag med, datalektionen var inställd så då slutade vi ett i stället för halv fyra :)

Har gjort muntligt nationelltprov i engelska tillsammans med mailda, hahaa det var så sjukt svårt. Vi fattade typ inte ens vad vi skulle prata om, men vi hjälptes åt och jag tror nog att det gick bra. Iaf bättre än förväntat om jag säger så! ;P


Måste säga att jag håller fullständigt med dig matilda om allt du skrev i ditt senaste inlägg. Förstår mig inte på varför man blir irriterad på vad folk har för betyg ? Och det är väl klart att ingen linje är sig lik, det är ju det som är meningen annars skulle det inte finnas så många olika att välja mellan som det gör. Men för det så är kärnämnena precis lika dan och dom bedöms precis lika oavsätt vilken linje man än går!







Av Linda Källberg - 11 mars 2008 14:28

I dag har det varit en jätte skön dag, började tio över tio plus att vi bara har haft två lektioner. Först hade vi inköp och varuhantering, då gjorde vi två inlämningsuppgifter och sen var det betygsprat. Jag fick mvg :) Sen åt vi lunch också gick vi in till stan en sväng och sen hade vi betygsprat i retoriken, och där fick jag ett starkt vg :) Sen slutade vi, kom hem för en timme sen ungefär. Sitter och dricker en kopp kaffe nu och äter chokladmuffins ;P

Ska gå in och kika på tågbiljetter nu som vi ska ha då vi ska hem i från arlanda. Malins sötpappa ska skjutsa oss dit så vi behöver bara åka tåg hem. Jätte skönt :)

Ikväll ska jag jobba, har verkligen ingen lust!


Ha en bra kväll gott folk, puss


Av Linda Källberg - 10 mars 2008 16:29

I morse när väckarklockan ringde var jag så trött och hade ont i huvudet så jag bestämde mig för att stanna hemma i dag och somnade om. Och glad är jag för det, behövde verkligen vila ut mig! Har inte gjort det en enda dag på hela lovet, har varit någonting varje dag.

Så i dag har jag legat framför tvn och ätit fruktsallad och glass och pluggat på teorin. Också har jag varit ute och gått med flisan i det härliga slasket hehe ;P

Ska äta mat snart och sen gå och träna med matilda :) puss ,
















Av Linda Källberg - 9 mars 2008 12:58

Igår var jag och tränade, var riktigt skönt måste jag säga! Träffade malin och lovisa där också :) Sen blev det middag hos syrran, hon hade verkligen gjort hur god mat som helst. Var där fram till halv åtta, myste och busade lite med melwin. Han har blivit så stor, tiden bara rullar iväg känns det som.

Innan vi for hem for vi in på ica och köpte en massa godis ;P Blev bara en lugn kväll för mig, kollade på melodifestivalen och nån film som gick på trean. Men jag orkade inte se klart på den, så gick och la mig och sov istället..

Nu ska jag gå upp och tvätta bort min ansiktsmask, puss !





Av Linda Källberg - 8 mars 2008 11:00

God morgon :)

Sitter och äter frukost nu. Ska skjutsa syrran på pyamasparty om en stund, lovade hon igår att jag ska köra hon så får väl hålla det då! Tänkte gå och träna vid tre och efter det ska vi på middag hos therese, micke och lilla melwin :) Ikväll har jag ingen aning om vad det blir, men det lär väl visa sig ..  ;P    Kram på er!

Av Linda Källberg - 6 mars 2008 15:31

Igår kväll hade vi jätte mysigt, jag och matilda satt och sjöng på en massa gamla godingar, åt nötter, chips och drack vin ;) Mycket vin blev det också haha aa det vart lite för mycket för mig tror jag..  ;P Man iaf marcus skjutsade ner oss till aveny där det var full smockat med folk, vi stog i kön hur länge som helst för att komma in. Roligt att träffa allt folk och det blev så klart en hel del dans också :)

I morse klockan sex ringde väckarklockan, hua jag var helt död. Hade inte sovit många timmar plus att jag hade världens huvudverk, men det var bara att kliva upp och göra mig klar och äta frukost för strax före sju skulle jag vara nere på körskolan. Har haft halkbanan i dag, haha jag höll på somna när vi for upp till härnösand. Tur var att jag inte var tvungen att köra dit iaf, var så jävla trött och bakis! Men det gick jätte bra med allt och kul var det :)

Kom hem vid tolv och då åt jag lunch, sen badade jag ett bra tag. Var hur skönt som helst!
Ikväll blir det bara lugnt för min del. Ska lägga mig tidigt eftersom jag ska upp vid sex i morgon bitti också för då är det jobb! Hehe det känns verkligen inte som att jag har lov, men till helgen får jag sova ut ;)  Puss ´

Av Linda Källberg - 5 mars 2008 20:04

Sitter hemma hos marcus (matildas älskling) och förfestar nu, har sjukt kul ;D   Puss på er , vi kanske ses ute ikväll ;P

Ovido - Quiz & Flashcards