Alla inlägg under maj 2008

Av Linda Källberg - 8 maj 2008 11:48

Har sovit dåligt i natt med, vet inte vad det beror på men det är omöjligt att somna på kvällarna. Fick hetts i natt när jag såg att klockan var tre och jag fortfarande var vaken, också var det hur varmt som helst i mitt rum så var tvungen att öppna fönstret men då störde jag mig på att fåglarna kvittrade haha less!

Så jag var tvungen att stanna hemma i dag, skulle aldrig orkat gå till skolan med typ 3 timmars sömn ;/ Men vi slutade vid elva i dag så jag missade inte så mycket ändå..

Mamma har ledig dag i dag så vi har varit nere och solat en sväng och nu är vi hemma hos syrran och hälsar på. Var hur längesen som helst jag träffade melwin, han har blivit jätte stor. Nu kan han sitta och gräppa saker själv, hur kul som helst :) Jag vill också ha en bebis att gosa och busa med på dagarna, hihii tänk vad mysigt.


När jag kommer hem måste jag plugga på prov som jag har i morgon och ikväll ska jag träna. Är brädpass i kväll, ska bli grymt skönt!

Men nu har syrran dukat fram en massa gofika så nu måste jag gå ;)

Puss på er!


Av Linda Källberg - 7 maj 2008 15:20

I natt somnade jag inte fören klockan var två, så jävla drygt! Så i morse när klockan ringde stängde jag av den, kännde mig verkligen inte alls pigg på att gå upp då.

Men vid nio klev jag upp och fikade och fixade mig. Sen gick jag ner till körskolan och pluggade på teorin. Satt där typ tre timmar, så nu är jag helt slut i huvudet :P

Ska snart gå upp och börja med maten så att den är klar tills mamma och elin kommer hem. Blir hemma gjord pizza i dag, as gott :)

Sen ska vi åka och kolla på en resväska som jag ska ha när jag åker till spanien.

Efter det blir det träning med tjejorna :) Puss

Av Linda Källberg - 5 maj 2008 17:20

I dag hade vi bara två lektioner så när vi slutade gick jag, matilda och malin in till stan och kikade lite. Jag köpte en ny rouge borste, nagellack och ansiktsmask. Sen gick vi hem :)

När jag kom hem satt jag mig med teorin ett tag innan middan. Och när vi ätit klart så kom mormor hit och hon hade med sig tårta som hon hade bakat till min kusin som fyllde år igår och det hade blivit en massa över så då tog hon hem lite till oss. Det var nog den godaste tårtan jag ätit tror jag ;P Haha men nu känner jag mig äckligt mätt av allt jag proppat i mig och jag ska gå och träna om en halv timme, hua kommer få mjäll tugg!

Men skitsamma ska bli grymt skönt, puss :)

Av Linda Källberg - 4 maj 2008 15:01

Igår hade jag, lisa, matilda och andreas lite förfest hemma hos lisa. Var riktigt trevligt, lisa bjöd på hallon paj med vaniljvisp som hon bakat till oss. Hur gott som helst, sötnos :)

Senare gick vi på fest hos dasse men blev inte där så länge, for till hägga och festade i stället. Och sen kom vi på att vi ville åka till kvissle på crousing så vi tryckte in oss i alex raggarbil haha alla fick typ sitta i knä på varann ;P

Kom hem vid två tiden och då fikade jag lite och sen hann jag bara lägga huvudet på kudden så somnade jag!


Blev lite bilder igår :)

Av Linda Källberg - 3 maj 2008 11:05

God morgon gott folk :)


Igår bjöd matilda hem mig och jenny på middag. Så vid sex tiden gick vi dit och då hade hon lagat tacos, hur gott som helst :) När vi ätit klart kom emelie till oss och då blev det kladdkaka och jordgubbar som efter rätt.

Blev en riktig myskväll, kollade film och åt en massa godis och chips. Haha ni kan ju tänka er hur mätt man var när man skulle hem ;P

Klockan var halv ett tror jag då och det spö regnade ute också var det hur mörkt som helst. Och det blev ju inte bättre av att alla var mörkrädda haha sen när vi sa hej då, då sprang jag upp för min backe. Var skit läskigt att gå själv..  :P

Men tack matilda för en jätte mysig kväll och allt du hade fixat, du är bäst :D


I morse ringde lisafisa och väckte mig men det gjorde inget, ville ändå inte sova bort hela dagen :) Ska snart gå upp och fixa lite frukost. Sen får jag se hur det blir på dan, meningen var ju att vi skulle börja festa vid tolv med lite folk. Spela brännboll och grilla, men det känns inte som att det är nå höjdar väder för det i dag så skippar nog det.

Men fest blir det iaf ikväll! Och jag ska försöka att inte bli allt för rund om fötterna ikväll. Har världens blå märken på ena foten och på framsidan av ena låret sen i onsdags, haha jag ramlade först en gång utanför alex hus och sen fick matilda för sig att jag skulle rida på hennes rygg och då när jag hoppar upp på hon håller jag bara fast mig i benen men inte med armarna :O Så smack så for ju jag ner på asfalten, haha hur dumm får man bli det är väl ändå armarna man bruka hålla i sig med.. :P

Aja kul hade jag iaf, haha ;)



Av Linda Källberg - 2 maj 2008 13:56

Igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt. Bakade blåbärspaj och kollade på film :)

Maja (matildas lilla syster) frågade om hon fick gå ut med flisan, så hon och matilda kom hit och hämtade hon. Haha skit sött, och jag tror flisan blev jätte glad av att få vara ute och busa med dom :D


I morse vaknade jag en kvart innan jag skulle gå ner till bussen så det blev hyffsat stressigt, jag hann bara klä på mig, borsta tänderna och måla på lite mascara och sen fick jag springa ner haha hua och jag som måste äta frukost på morgonen. Och inte vågade jag ta något att äta på jobbet heller, första dagen och allt haha. Men sen halv elva då var det personal fika så då proppade jag i mig en massa mackor :P

Det gick jätte bra att jobba, chefen skulle ringa mig så får se då om jag fick jobbet eller ej..

Fick sluta tolv i dag eftersom det var en inskolningsdag och då kom mamma och elin och hämtade mig så jag slapp ta bussen hem.

Nu ska jag gå upp och ta mig nått att äta och sen ska jag lägga mig i badet!

Ikväll blir det nog filmkväll hos matilda :) PUSS

Av Linda Källberg - 1 maj 2008 17:45

Igår när matilda kom hit, fixade vi oss och så. Sen började vi med maten och när vi skulle gå ut och sätta i gång grillen så visste ingen av oss hur man skulle göra, så vi fick fråga grannen haha :P

Vid sex kom lisa och då åt vi, hade hur mysigt som helst!

Senare när vi började bli lite dragen så då gick vi upp till alex där de var lite folk. Hade riktigt trevligt där, men sen vid tolv kom vi på att vi ville ner på krogen så då började vi vandra ner över. Gick först till statoil och köpte korv och sen träffade vi lite folk på torget så det blev att vi stog där och pratade ett bra tag och sen ringde alex och frågade om vi ville åka lite raggarbil så då kom han, narki och micke och hämtade upp oss. Jag for till en kompis men lisa och matilda dom for och raggade resten av kvällen, haha så det blev aldrig någon krog för oss men jag tyckte att kvällen blev riktigt trevlig ändå..


I dag vid ett gick jag ner på pizzerian med matilda och lisa och åt frukost/lunch, haha alla tre var helt död. Vi satt och pratade om allt som hade hänt igår och vad sjuka saker vi hade haft för oss haha ;)

Sen gick vi hem och då träffade jag emelie så stog och pratade lite med hon en stund och sen gick jag hem och la mig i ett varmt bad!

Blir bara lugnt ikväll, börjar jobba klockan sju i morgon bitti.

Men nu ska jag äta mat. Kram på er

Ovido - Quiz & Flashcards