Alla inlägg den 26 april 2008

Av Linda Källberg - 26 april 2008 13:00

Halloj!

Igår tog jag och matilda lite sovmorgon och hoppade över första lektionen, men vi gick till idrotten och då körde vi core. Fy fan vad jobbigt det var, haha och jag lovar att det känns i magen i dag. Det var nog bara jag, matilda och grabbarna som körde seriöst på det där också haha :P

Sen åt vi lunch och efter det hade vi arbetsmiljö och säkerhet. Fick sluta efter den lektionen eftersom vi var klar med allt på praktisk marknadsföring B, så då träffade vi lisa och gick in till stan och kikade lite. Blev en mjukglass i solen också :)

Vid fyra gick jag på ett möte på jobbet. Kommer bli en hel del förändring där, så ska bli kul att se hur det kommer att funka..

Sen for jag med mamma och storhandlade mat och så.. Löste ut jackan och bikiniöverdelen också som jag hade beställt.

Jackan var skit fin, är hur nöjd som helst över den. Var verkligen värd 1000 kr! Bikinin var väl fin den med, men jag trodde den skulle vara i blankt tyg som dom brukar vara men det var den inte. Men den satt ju fint och så, så jag få se om jag behåller den ändå :P

Sen på kvällen blev det bara lugnt!


Nu har jag nyss kommit hem i från alnö badet. Följde med mamma och elin och badade en stund där i morse, simmade lite också men blev mest bara lek. Haha jag och elin sprang på borgen som dom hade öppe, svin kul ;)


Ikväll ser det ut som att det blir utgång med lite folk så det blir nog trevligt :)

Men nu ska jag äta lunch. Puss på er !


Ovido - Quiz & Flashcards