Alla inlägg den 13 september 2008

Av Linda Källberg - 13 september 2008 12:13

Fy fan vad skönt med helg igen!

Igår hade vi en riktigt dryg dag på skolan, alla lektioner var typ två timmar lång plus att vi hade världens tråkigaste ämnen. Har nog aldrig varit så trött i skolan som jag var igår :P

Kom hem vid tre och då var jag svin hungrig så då fikade jag lite te och mackor och sen tog jag mig ett varmt bad och där låg jag nog 45 minuter. Grymt skönt :) Och sen fixade jag mig lite och gick och mötte matilda och sen gick vi vidare ner till bite line där vi skulle fira sigrid. Hade jätte mysigt där, åt en massa tacos också delade jag och matilda på en flaska vin.

Sigrid fick en jätte söt pyamas i födelsedagspresent utav mig och matilda!

Senare skulle alla ner på krogen men jag hade bestämt innan att jag inte skulle med ut, kände mig inte så pigg på det..

Gick hem till danne och siri där min älskling var. Fick en jätte god drink utav siri så vi satt där och drack lite grann och hade allmänt trevligt. Men blev inte där så länge, tog oss en liten prommenix hem strax före tolv och då blev det inte så mycket mer än god natt för oss haha båda var jätte trötta ;)

I morse när vi vaknade låg vi och myste och kollade på tv en bra stund, riktigt skön morgon. Och nu har robin nyss farit till jobbet och då passade jag på att gå hem hit och nörda lite vid datorn hehe näro men ska strax äta lunch med mammsen också :)

Puss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards