Alla inlägg den 23 september 2008

Av Linda Källberg - 23 september 2008 22:19

I morse hade vi sov morgon och började förns tio över tio, svin skönt!

Slutade halv fyra och då gick jag hem och började med maten så den var klar tills mamma och elin kom hem, snällt va? ;) Haha..

Efter vi käkat lånade jag mammas bil och åkte ut till onoff för att lämna tillbaks min mobil pga av att den är helt störd, är bara fel på den och det är tredje gången jag lämnar in den nu. Tjejen sa att om jag åker hem och hämtar alla grejor som till hör telefonen så köper dom tillbaks den av mig och jag får välja en annan telefon för samma pris som jag köpte min för.

Så jag åkte hem och hämtade alla papper och tillbehöver till den och sen for jag tillbaks till dom och valde en jätte fin samsung U-600 som är lila :) Och den telefonen kostade lite mindre än den jag hade så jag fick ett presentkort hos dom också på 800 kr, inte fel ;P

Telefonen är jätte fin, har sagt länge att jag vill ha en sån här för att den är så fin. Älskar lila! Och kameran är mycket bättre än den jag hade på min andra telefon så det var ju ett stort plus..


Har varit och tränat bräda med matilda ikväll. Var grymt jobbigt, men nu så här efter känns det skönt :) Nu har jag precis duschat, ska gå upp och fika nått och sen krypa ner i sängen!  Natti natii på er ;)

Ovido - Quiz & Flashcards