Alla inlägg den 28 september 2008

Av Linda Källberg - 28 september 2008 16:25

Igår kom min älskling hem i från turkiet! Och gud vad roligt det var att träffa han igen. Båda blev jätte glada och vi kramade om varandra hur länge som helst, kändes verkligen jätte skönt :D

Han hade köpt med sig en present till mig och när jag öppnade den var det ett par jätte fina örhängen. Åå ni ska vara veta vad glad jag blev, satt på mig dom på en gång :)

Lite senare for vi till bergsåker och kollade på hans lillebror hugo när han spelade cup. Det blåste rätt kallt så robins mamma hämtade några fleecetröjor som vi kunde sitta på också drack vi en kaffe så att vi skulle bli varm. Var faktiskt mysigt att sitta där och hugo var jätte duktig :)

Efter det blev vi bjuden på middag hos robins mamma! Hon hade gjort jätte god mat också drack vi vin till det. Sen stannade vi kvar där hela kvällen och umgicks med hans familj som är hur gulliga som helst.

Vid tio ungefär gick jag och robin ut till rasmus stuga och kollade på film och myste en bra stund innan vi somnade :)

Vaknade vid åtta i morse, haha sällan vi är morgon pigga ;P

Då gick älsklingen in och hämtade frukost åt oss som vi åt ute i stugan och sen låg vi och kollade på tv och höll om varandra fram till elva. Då skulle han fara och spela match så då åkte jag hem och duschade medans och efter matchen for vi och käkade pizza med kg, svin gott ;)

Sitter på jobbet nu, slutar klockan åtta och då måste jag hem och packa.

Åker ju till sthlm med alla hp treor klockan sex i morgon bitti. Vi ska på studiebesök på riksdagshuset och sen i morgon kväll ska vi gå ut och äta middag tillsammans på någon thairestaurang och sen är kvällen fri och då blir det troligen utgång :) Vi ska sova på ett vandrarhem som ligger nere i hamnen och sen på tisdagen ska vi göra nå arbete om dom olika partierna som vi har och sen är det fritt så att man kan gå på stan och shoppa. Hoppas på att man hittar nå snyggt! :) Åker hem på eftermiddagen någon gång och vid åtta tiden är det sagt att vi ska vara hemma i sundsvall igen!

Men men nu är min rast slut, måste fortsätta att jobba på här..


fan vad längesen det var jag kände mig så här lycklig! :D Robin, du ska bara veta vad glad jag är att jag har träffat dig. Du är underbarast på alla sätt<3

Ovido - Quiz & Flashcards