Alla inlägg den 19 september 2008

Av Linda Källberg - 19 september 2008 16:21

Nu har jag inte skrivit på några dagar så jag skriver lite av det jag gjort nu :)

I onsdags var jag i skolan. Skrev historia prov om franska revolitionen, dö tråkigt ämne men jag tror faktiskt att det gick ganska bra ändå!

På kvällen köpte jag och robin hem mat i från jops. Drack ett glas vin till det och sen kollade vi på film och hade en riktig myskväll tillsammans :)


I går morse jobbade vi med vårat uf företag och sen hade vi samhällskunskap. Efter det blev det lunch och sen skulle vi igentligen ha personlig försäljning i två timmar men den lektionen hoppade jag, malin och matilda över och satt oss i stället på barista och drack en varsin latte, hur mysigt som helst! Vid tre gick vi till lektionen servering till vardag & fest och där fick vi träna på att bära ännu mer tallrikar, duka och vika fina servetter. Var faktiskt kul men dock drygt med tanken på att vi slutade 20 i sex..

Mamma kom och hämtade mig nere i stan och när jag kom hem kom robin till mig. Jag klippte och gjorde ljusa slingor på han och det vart jätte fint. Han blev nöjd själv också så det var roligt, snyggingen min :D

När vi var klar fikade vi blåbärspaj med mamma och elin och sen for han och tränade och då satt jag mig och pluggade på religions provet som vi har haft i dag.

Och eftersom robin ska vara borta en vecka nu så hade han och grabbarna bestämt att gå ner till stan och ta en öl och umgås lite och då tyckte dom att jag och matilda skulle hänga på också så vi gjorde det. Gick ner vid halv elva och jag kan säga att det blev ju inte bara en öl som det var tänkt haha det slutade med att stefan köpte in champanj och kg köpte en massa shottar så det var bara att dricka och se glad ut haha men jag tog det relativt lugnt ändå med tanken på att jag var så trött. Men till slut så fick matilda mig att svepa i mig lite mer och då blev det full fart på mig också haha :P Vi satt där tills två när dom stängde och då tog jag, robin och danne en taxi till statoil för att köpa käk och sen for vi hem och sov.

Snacka om oplanerad kväll, hade igentligen tänkt att bara vara hemma och plugga på provet och sen gå och lägga mig i tid med tanken på att jag var så trött men så blev det icke! ;)


I morse ringer klockan halv åtta och då kände man sig lite smått seg men jag hoppade in i duschen och fixade mig. Hjälpte älsklingen att packa det han skulle ha med sig till turkiet och sen vid tio for han. Åå det var inte alls nå roligt att säga hejdå till han :/ Men men en vecka går rätt så snabbt som tur är! :)

Både jag, matilda och malin hoppade över första lektionen i morse så det blev en grymt skönt dag. När vi kom till skolan hade vi mentors planering och sen lunch och efter det skrev vi provet i religionen vilket gick så där.. Haha jag pluggade en halv timme på det igår kväll men men jag skrev på de flesta frågorna så jag hoppas att jag får ett g iaf, orkar inte ens sträva efter nå högre betyg i religion känns det som. Så otroligt ointressant!!

När vi var klar med provet gick vi hem till mig och hämtade mammas bil och sen for vi ut till birsta och kikade lite. Jag köpte ett par jätte söta stövlar på bianco :)

Nu har jag nyss ätit tacos med mamma och elin. Blir bara hemma med dom ikväll, vi har köpt en massa med gotta som vi ska äta till tvn. Ska bli grymt skönt och mysigt med tanken på att det var åra dar sen jag var hemma en kväll med dom nu plus att jag är så himla trött!

Men nu ska jag gå upp och lägga mig i badet :)

Puss på er ,

Ovido - Quiz & Flashcards