Alla inlägg under september 2008

Av Linda Källberg - 16 september 2008 18:49

Hittade en bild sen i sommras när vi var och bada ute i bergafjärden! Det är mamma, robin, jag, lisa, kent och lite av micke och melwin på bilden. Och gud vad blyga jag och robin var då haha vi sa knappt något till varandra men några timmar efter jag och lisa hade farit hem så frågar robin mamma och kent efter mitt nummer och på den vägen så började vi prata ;)

Av Linda Källberg - 16 september 2008 16:32

tjohej :)

I morse hade vi sov morgon och började inte fören tio över tio, hur skönt som helst! Dagen har varit rätt okej, inte allt för jobbigt. På svenskan skrev jag, matilda och malin en skräckis haha fan vad kul det var och vilken fantasi vi fick haha. Synd bara att vi inte hann göra klart den men hittills blev den skit bra :P

Slutade vid tre och då gick jag hem. Har nyss suttit och pratat i telefon med sanna en bra stund och nu ska jag äta mat.

Har historia prov i morgon så måste kolla på det sen, men känner inte alls någon lust för det..  Så jäkla ointressant ämne så det finns inte :S

Sen ikväll ska jag träna och efter det blir det mys med älsklingen min :D

Av Linda Källberg - 15 september 2008 12:51

I morse när väckarklockan ringde så kände jag verkligen inte för att kliva upp. Har inte sovit ut någonting i helgen så då bestämde jag att jag måste ta en sån dag i dag :P

Älsklingen for till jobbet vid sju och då somnade jag om och sov till halv tolv, hur skönt som helst! Känner mig riktigt utvilad :)

Har precis satt på kaffet så ska gå upp och fixa resten av frukosten strax och sen måste jag städa mitt rum. Har typ halva min garderob i sängen haha gud jag skäms när jag ser hur stökigt jag har! :S

På fredag åker robin till turkiet med sin familj och blir där en vecka. Kommer att bli riktigt tomt utan han! :/

Men tur det bara är en vecka säger jag, känns som att det kommer gå fort ändå med tanken på att jag kommer ha fullt upp med skolan, träningar och kompisarna :)  

Näe nu skriker min mage efter frukost så måste kila nu.. Puss!

Av Linda Källberg - 14 september 2008 15:52

Igår blev det utgång. Började med att matilda kom till mig vid sju, satt och drack vin och surrade om allt man kan tänka sig haha :) Vid nio kom vi på att vi var godissugna så jag ringde mamma och bad hon köpa med sig lite godis åt oss när hon for från jobbet. Så blev en massa godisätning innan vi begav oss ner till stan.

När vi kom ner gick vi först in till stefan och hälsade på han när han jobbade och sen vidare in till primero! Och där inne hade jag skit kul, träffade verkligen alla möjliga. Trevligt trevligt :)

När klockan var halv två blev jag robinsjuk haha, så jag bestämde mig för att gå hem och krypa ner under täcket med han. Han hade gått hem vid tolv och lagt sig för att han skulle vara pigg i dag eftersom han ska spela match!

I morse vid halv åtta vaknar jag av att robin ligger och pussar mig i nacken, hur mysigt som helst :D Sen blev vi vaken haha snacka om tidig morgon det blev, båda var jätte trötta men tyckte det var mysigare att ligga och mysa med varandra än att somna om ;)

Vid tio ungefär ringer danne till oss och vill bjuda oss på frukost. Så vi gick ner till han och siri och då hade dom dukat fram en massa fika, så himla söta :) Vi blev kvar hos dom hela dan, kollade lite på tv och hade riktigt trevligt. Dom är verkligen hur gulliga och trevliga som helst :)

Vid halv tre skjutsade robin mig till jobbet och sen for han till huddik för att spela match. Håller tummarna på att ni ska vinna gubben!

Ska fortsätta jobba på här, är ganska mycket som ska göras i dag..

Kram på er,


Se så stor mosters charmtroll har blivit. Tyckte det bara var någon månad sen jag var på bb och hälsade på hehe och nu fyller han ett år bara om nån vecka. Shit vad fort tiden går!

Av Linda Källberg - 13 september 2008 12:13

Fy fan vad skönt med helg igen!

Igår hade vi en riktigt dryg dag på skolan, alla lektioner var typ två timmar lång plus att vi hade världens tråkigaste ämnen. Har nog aldrig varit så trött i skolan som jag var igår :P

Kom hem vid tre och då var jag svin hungrig så då fikade jag lite te och mackor och sen tog jag mig ett varmt bad och där låg jag nog 45 minuter. Grymt skönt :) Och sen fixade jag mig lite och gick och mötte matilda och sen gick vi vidare ner till bite line där vi skulle fira sigrid. Hade jätte mysigt där, åt en massa tacos också delade jag och matilda på en flaska vin.

Sigrid fick en jätte söt pyamas i födelsedagspresent utav mig och matilda!

Senare skulle alla ner på krogen men jag hade bestämt innan att jag inte skulle med ut, kände mig inte så pigg på det..

Gick hem till danne och siri där min älskling var. Fick en jätte god drink utav siri så vi satt där och drack lite grann och hade allmänt trevligt. Men blev inte där så länge, tog oss en liten prommenix hem strax före tolv och då blev det inte så mycket mer än god natt för oss haha båda var jätte trötta ;)

I morse när vi vaknade låg vi och myste och kollade på tv en bra stund, riktigt skön morgon. Och nu har robin nyss farit till jobbet och då passade jag på att gå hem hit och nörda lite vid datorn hehe näro men ska strax äta lunch med mammsen också :)

Puss på er!

Av Linda Källberg - 11 september 2008 17:25

Igår var jag i skolan som vanligt och sen när min älskling slutade jobbet bestämde vi oss för att vi skulle ha en riktig myskväll hemma med god mat och lite vin. Så han for och handla vin och kina mat till oss. Hur gott och mysigt som helst! :)

I morse när klockan ringde orkade jag inte gå upp direkt så det blev att jag råkade somna om så jag fick lite panik när jag såg att jag sovit över en halv timme. Tog en snabb dusch med robin innan han for till jobbet och sen fick jag snabb sminka mig och fixa håret så jag skulle hinna gå till skolan med min älskade matilda som också hade försovit sig haha ;P

I dag har vi haft en lång dag, fått rätt så mycket gjort faktiskt på alla lektioner. Jag, malin och matilda ska starta ett uf företag tillsammans så i dag har vi planerat än hel del om det. Kommer bli kalas bra!

Nu har jag nyss kommit hem, skulle igentligen sluta 20 i sex men fick sluta 45 minuter tidigare i dag så det var skönt.

Ska äta mat nu och sen blir det träning med tjejorna! Puss på er

Av Linda Källberg - 9 september 2008 14:40

I morse hade vi sovmorgon men jag vaknade halv sju när älsklingens väckarklocka ringde, och då låg vi och myste en stund innan han for till jobbet och sen var det kört för mig att somna om så jag låg och kolla på tv typ en timme innan jag klev upp och fixade mig.

Mötte matilda vid tio och sen gick vi till skolan och hade näthandel och personlig försäljning. Käkade lunch och sen gick vi till checkers för att matilda skulle köpa teoripaket också bokade hon in en körlektion. Sen hade vi världens hål på nästan tre timmar och då blev det en fika på charm med hon och malin :) Också köpte jag ett par nya träningsbyxor, hittade äntligen ett par som jag tyckte om. Har letat typ ett halv år nu tror jag men har inte hittat några som jag tyckt om, älskar dom jag har men har blivit ett hål i dom och det är ju inte så snyggt ;P

Sen orkade vi inte vänta på stan och gå på sista lektionen som börjar typ nu utan vi gick hem i stället.

Ska gå och träna med matilda vid fyra och sen efter vi tränat ska vi gå och kolla på robins innebandy match!

Men nu ska jag gå upp och äta något. Puss :)

Av Linda Källberg - 8 september 2008 17:34

tyvärr så har många bilder från resan försvunnit, men jag lägger upp några utav dom som blev kvar iaf. Och går ni in på matildas bilddagbok så får ni se ännu fler  :)

Ovido - Quiz & Flashcards