Alla inlägg under april 2008

Av Linda Källberg - 20 april 2008 12:21

Trallalaa vad glad jag blev nu.. Gick in på nellys hemsida och kikade lite och då har dom fått in min storlek på den bikinin jag velat ha länge, så nu har jag beställt den :)


Av Linda Källberg - 19 april 2008 18:15

Igår när jag kommer till jobbet är det världens kaos där! Hon som satt som ansvarig i torsdag hade inte gjort ett skit av det hon skulle så det blev ju en massa extra jobb för mig bara för att hon haft "lekstuga" på jobbet :O Jag blev även tvungen att sitta och boka också eftersom det hade blivit så lite bok i torsdag. Kändes verkligen inte alls nå kul, vi som jobbade igår fick slita som fan för att komma i kapp allt. Jag kände mig som värsta sten hårda chefen över bokerskorna, haha dom fick knappt ta någon rast :S Men vad ska man göra då, jag var ju så illa tvungen eftersom jag som hade ansvaret att vi skulle få in många bokningar..  Har sån jävla lust att säga upp mig nu, men samtidigt så när det går bra så tjänar man jävulst bra med pengar där. Det är det ända som stoppar!

Aja nog om jobbet, när jag slutade gick jag hem och fixade mig inför kvällen och sen gick jag med lisa till matilda. Vi satt hemma hos hon och drack lite och hade allmänt trevligt tillsammans :) Och när vi blev lite rund om fötterna gick vi ner till primero, jag och matilda gick in först medans lisa stannade utanför för att vänta på att jag skulle komma och stämpla av mig på hon så hon också skulle komma in men aa jag vet inte vi tappade bort varandra och min mobil var helt cp igår så gick inte att ringa hon heller. Men tur att hon hade haft kul ändå ;P

Det var väl inte så jätte kul där inne, var så jävla lite folk men det blev lite dans iaf. När jag kom hem ställde jag mig och gjorde taost haha jag var så jäkla hungrig :P


I dag har jag inte gjort nånting, har varit seg hela dagen och haft världens huvudverk. Inte så konstigt med tanken på att jag drack en vinare och två cider igår ;O

Ska snart äta tacos och sen ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Mamma ville att vi skulle hyra film och köpa godis och ostbricka ikväll så det blir mys, var ett bra tag sen jag var hemma och umgicks med hon och elin nu!



Av Linda Källberg - 18 april 2008 09:46

God morgon!

Sitter här och äter frukost nu och tar det bara lugnt. Var hur skönt som helst att få sova ut i dag, något som jag verkligen behövde :)

Ska inte skriva så mkt mer nu, tänkte mest bara på att bjuda på lite bilder ifrån lördags..  Återkommer kanske lite senare ;P

Av Linda Källberg - 17 april 2008 16:25

I morse skrev jag nationellt prov i engelska, haha aa det gick som det gick med det..  Sen blev det en timmes hål fram till lunch, ganska drygt men sen fick vi mat och det var tacos i dag. As gott, jag som har varit sugen på det hela veckan ;P

Annars så har vi suttit i aulan hela dagen och lyssnat på "fråga olle", haha skön gubbe! Men det blev lite drygt att sitta och lyssna så länge, man blev rätt trött av det. Man annars var det helt okej, kul att göra lite annat i skolan än att jobba..

När vi slutade gick jag med matilda och malin in till stan, matilda skulle köpa nå grejs till hennes löshår och sen så gick vi hem. Nu känns det verkligen som att våren är på väg, hoppas bara att det håller i sig. Man blir så mycket gladare och piggare när det är fint väder :)

I morgon ska jag nog vara hemma i från skolan, känner att jag måste sova ut plus att jag börjar jobba klockan tre till åtta och efter det blir det utgång så måste få vila ut mig så jag orkar med kvällen :P

Nu ska jag gå upp och dricka lite kaffe och kika på tv en stund innan det är dags för träning, tjiiing !


Av Linda Källberg - 16 april 2008 18:32

I dag på lunchen gick vi in till stan en sväng, matilda bokade klipp tid och jag köpte ett skit sött linne på gina. Gud det var jätte mycket folk som satt på torget och åt glass i solen, såg hur härligt ut som helst :)  Vi var tvungen att gå tillbaks till skolan och ha affärside och data, svin dryga lektioner..

När jag kom hem gjorde jag några mackor som jag proppade i mig och sen gick jag ner till jobbet. Är ganska mycket som ska göras ikväll!

Sötmatilda kom in hit en sväng förut också och visade hur fin hon blev i håret efter hon varit hos frissan :)

Nu har jag nyss varit på ica med sandra och köpt en paj som jag sitter och äter på.

Slutar halv tio och då ska jag hem och sova så jag kommer upp i morgon, har nationellt prov i engelska halv nio i morgon bitti och då gäller det att komma i tid vilket jag och matilda är sämst på haha ;P

Men nu ska jag äta klart och jobba vidare, puss

Av Linda Källberg - 15 april 2008 16:44

I morse var jag så sjukt trött när klockan ringde, hade tankarna på att stanna hemma men duktig som jag var så klev jag upp och hoppa in i duschen ändå! Åt frukost och fixade mig och sen gick jag till skolan vid tio. Hade marknadsföring B, fick tillbaks provet som jag gjorde i fredags. Blev ett mvg minus så det var ju bra. Annars så har vi haft en lång och dryg dag i dag..

När jag kom hem skulle mamma fara och jobba så jag åkte på vara barnvakt tills mormor skulle komma. Så då bestämde jag och elin oss för att göra våffler ;P

Nu sitter jag här och är proppmätt och har nyss beställt en elvine jacka på zoovillage. Har kollat runt lite på bikinisar också men jag vet inte riktigt vad jag vill ha för nån, hittade en på nelly men då var såklart min storlek slut så måste kika vidare på någon annan.


Och tack micke för att du har fyllt på så jag kan lägga ut fler bilder här, super gulligt av dig :) Kan ha 500 bilder nu så ska se till att knäppa en massa som jag kan lägga ut.

Men nu ska jag gå, puss!


jackan som jag beställt ..

Av Linda Källberg - 14 april 2008 17:25

I dag har vi haft en skön dag, slutade vid ett och då gick jag, matilda, tilda och malin in till stan en sväng och kikade lite. Köpte ett linne och sen gick jag och matilda hem!

När jag kom hem var de en kille här som fixade vår dator, hade fått nå virus på den så han tog bort de.. Sen när han for började jag med maten. Gjorde spagetti och köttfärsås! Gjorde även köttfärsåsen efter hur jag själv trodde skulle bli gott haha la i svampar, curry och grejer. Vart svin gott faktiskt, till och med mamma och elin tyckte det. Hehe har börjat tycka det är skit kul att laga mat nu :)

Men nu måste jag gå och byta om till träningen. Kram på er!

Av Linda Källberg - 13 april 2008 19:21

I dag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har legat och kolla på tv och ätit ostkrokar. En riktig bakisdag har jag haft ;P

Började jobba klockan fyra så sitter här nu och skriver in lite visningar som bokerskorna har bokat in. Slutar om en timme och då ska jag hem och göra ansiktsmask. Får dåligt samvete när jag sovit med sminket på vilket jag nästan jämt gör när jag festat.. Inte för att jag får finnar eller så av det men ändå det känns inte så fräscht!

Har även ringt mammsi och beställt annanaspaj tills ikväll, så det blir till att äta de och se på film. Tror det skulle vara någon bra komedi på trean klockan nio så kanske kollar på den ;)

Men nu ska jag jobba vidare, puss på er !


Ovido - Quiz & Flashcards