Alla inlägg under april 2008

Av Linda Källberg - 13 april 2008 14:37

Igår kom matilda till mig och då gjorde vi oss ordning tillsammans, tjuvstartade lite med att dricka en varsin cider och lyssnade på musik. Haha vi var verkligen peppad inför kvällen ;) Strax före sex mötte vi lisa och jenny och då gick vi ner och träffade resten av brudarna på biteline. Vi var 13 stycken tror jag så vi blev ett gäng! När vi hade ätit klart sjöng vi för malin och gav hon presenterna. Vart inte där så länge som vi hade tänkt oss pga av att vi blev utslängda hahaa så jävla fult, bara för att dom som inte fyllt 18 "smakade" cider av oss som var 18 :P Aja det var bara att betala och gå där ifrån haha..

Då gick vi hem till lisa och förfestade, körde en massa lekar och så, sen drog vi vidare på fest här på södermalm! Tack för en trevlig kväll tjejor :)


Av Linda Källberg - 12 april 2008 12:19

I dag vaknade jag halv nio och var jätte pigg, försökte somna om men det gick inte. Så då klev jag upp och gjorde iordning frukost och kollade på tvn, men det vara bara en massa skit där så stängde av den och fick för mig att jag skulle ut och springa. Haha jag vet inte vad som hänt med mig jag kan inte sitta still längre, jag blir rastlös på en gång jag inte har någonting att göra..

Var iaf jätte skönt att komma ut och springa av sig lite energi, var inte så mycket folk ute den tiden heller. Jag mötte några som verkade va på väg hem ifrån festen sen igår haha dom måste ju ha tyckt att jag är sjuk som är ute och springer halv tio på en lördagmorgon :P

När jag kom hem städade jag mitt rum, gjorde ren speglarna och skurade golvet så nu är det fint där inne.

Matilda kommer hit lite senare, ska göra oss ordning tillsammans inför kvällen. Ska ju ut och fira malin som fyllde år här i veckan, så vid sex ska vi ner och träffa brudarna på biteline och sen blir det feest! ;)

Ska försöka komma ihåg att knäppa lite kort ikväll också vilket jag alltid brukar glömma ;P

Men nu måste jag gå upp och göra lunch innan jag hungrar ihjäl. Puss :)


Av Linda Källberg - 11 april 2008 16:15

Jag säger bara det, äntligen helg!

Hua den här veckan har var sjukt jobbig, har pluggat som en took både i onsdags och igår. Känner mig helt slut i huvudet nu haha men det är skönt att det är över! Har även tränat varje dag också så det kan jag lova att det känns i kroppen nu ;P

I dag när vi slutade gick jag med lisa, malin och tilda in till stan och fikade och sen kikade vi runt lite i affärerna och så.

Ikväll blir det bara lugnt för min del, måste vila upp mig tills i morgon ;) Ska nog gå ner och köpa mig en pizza. Mamma jobbar och elin är hos mormor så är helt själv, lite tråkigt men samtidigt skönt hehe ;P

Men nu ska jag ta mig ett varmt bad med en massa skumm, puss!





Av Linda Källberg - 9 april 2008 20:56

I dag hade vi först svenska och engelska och sen gick jag, malin och matilda och åt lunch på coffe house :) Var riktigt gott och mysigt, synd bara att det är så jävla kallt att sitta där nere. Vi satt och frös hela tiden så vi blev inte där så jätte länge, tog oss en runda på stan istället.

Efter ett tag tog matilda bussen hem för att hon fick feber, lillvän du måste bli frisk till helgen! Jag och malin gick tillbaks till skolan och hade data och sen gick jag in till jobbet en sväng för att gå igenom lite med maria inför nästa vecka..

Började plugga på provet som vi har i småföretagande i morgon nästan på en gång när jag kom hem, fick in typ halva så då bestämde jag mig för att ta en paus och gå och träna.

Har nyss kommit ut ur duschen, ska göra iordning lite fika och fortsätta med pluggandet nu. Byee ;)

Av Linda Källberg - 8 april 2008 16:15

I morse fick jag gå själv till skolan för matilda hade ont i halsen och skulle stanna hemma. Hade en ganska lång lektion och sen fick vi två och en halv timmes hål, så då gick jag och malin in till stan och kikade lite. Satt oss på charm ett tag och fördröjde tiden lite ;) Sen gick vi tillbaks och hade engelska, haha vi var fyra pers på lektionen så då satt vi typ bara och pratade med läraren.

Blää nu har vi två stora prov på torsdag och fredag, gruvar mig som fan på att börja plugga på dom..

Ikväll ska jag gå ner och sola med lisa och sen ska vi gå och träna. Kanske matilda hänger på också om hon inte har allt för ont i halsen.

I morgon fyller min älsklingsmalin år så då ska vi gå ut och äta lunch och sen på lördag ska vi gå ut och fira hon riktigt. Kommer bli riktigt kul!

Nu ska jag äta, puss :)

Av Linda Källberg - 7 april 2008 16:14

Igår när jag kom hem i från jobbet hade jag planerat att kolla på wallander men då var de tydligen fightplan istället så då kikade jag på det och åt nybakda bullar som mormor hade bakat åt oss ;)


Nu har jag nyss kommit hem i från skolan, fy fan vad äckligt väder det är ute och varken jag eller matilda hade nå paraply, mitt gick sönder i morse av all blåsst haha :S

Sitter och väntar på mat nu och sen ska jag på träning. Ska bli grymt skönt! Och sen ska jag hem och kolla på andra avenyn och prison break :)

Av Linda Källberg - 6 april 2008 13:48

Igår hade jag en super mysig kväll tillsammans med matilda!

Började med att vi tog en prommenad upp till haga i det härliga vädret, sen vid sju gick vi och åt svin god mat på restaurangen. Var verkligen jätte mysigt att sitta där :) När vi käkat klart och suttit där en bra stund gick vi till hampus lägenhet som vi hade fått lånat. Färgade och gjorde slingor på matilda som vart skit snyggt! Sen åt vi en massa fruktsallad och glass och kollade på nån sjuk film hahaa ;P Tack för kvällen stumpan <3

Nu sitter jag här och dricker en kopp kaffe och kikar runt lite.. Blir bara lugnt fram tills fyra då jag börjar jobba.

Pussis ,

Av Linda Källberg - 5 april 2008 14:15

Igår kväll var jag bara hemma och tog det lugnt, kollade på film också var jag ut och gick med flisan en sväng och då träffade jag fredrik. Var ett tag sen vi sågs så vi hade ganska så mycket att prata om, han och mamma håller på hjälper syrran och micke att tapetsera deras nya lägenhet som dom köpt. Kul att dom fortfarande har kontakt med varandra även fast vi inte är tillsammans :)


Nu sitter jag på jobbet, slutar vid fem. Sen ikväll har jag och matilda lånat hampus lägenhet så vi ska ha en massa mys där. Ska gå och äta mat på haga restaurangen och så ;)

Men nu måste jag jobba vidare, ciaao!



Ovido - Quiz & Flashcards