Alla inlägg den 2 januari 2009

Av Linda Källberg - 2 januari 2009 11:42

Dagen började med frukost och mys hemma med älsklingen, och sen for vi hem till hans mamma och åkte skoter med dom. Var riktigt mysigt, vi stannade till på en grillplats och grillade korv och åkte pulka också :)

Vid tre for vi till ica och handlade allt inför kvällen med danne och ziri och sen for vi hem och duschade, fixade oss och så innan gästerna kom.

Halv sju kom danne och ziri och dom små sötnosarna hade köpt en present till oss :D Vi fick jätte fina ljuslykter :D

Sen började jag och ziri med maten och efter en stund kom niklas och matilda också. Så vi tjejor fixade inne i köket med allt, också drack vi lite vin medans så det blev riktigt trevligt!

Halv nio var allt klart. Då började vi med förrätten som var taost med skagenröra och advokado, ziri hade gjort skagenröran helt själv och gud så gott det var.

Sen blev det själva huvudrätten och då blev det fläskfilegryta som jag gjort, potatisklyftor, sallad och vitlöksbröd till.

Sen till efterrätten blev det kaffe, glass med hallon och rån i. Och gud så gott allt var som vi åt haha alla åt så mycket så man fick ont i magen ;P

Men vi hade skit mysigt, drack snapps, vin och drinkar :D

Strax innan tolv kom en tjejkompis till niklas och robin, hon gick ner med oss till hamnen för att fira tolvslaget och se på alla fina fyrverkerier. Haha shitt vad fint det var, man blev lite farsinerad av det faktiskt :)

När vi var där nere så tappade vi bort matilda :S Hon bara försvann bland allt folk och inte gick det att ringa heller :O Så det var riktigt tråkigt!

Men då efter en stund gick jag, robin, danne och ziri tillbaks hem till oss och fortsatte att dricka champange och fira ;)


Tack alla för kvällen, jag hade hur trevligt och roligt som helst :D


Ovido - Quiz & Flashcards