Alla inlägg under december 2007

Av Linda Källberg - 20 december 2007 16:59

Äntligen lov! ;)

I morse skjutsade mormor mig ner till charm, hämtade tårtan och sen for jag upp till trudes. Vart lite missflyt i dag, två av tjejorna jag jobbar med var tvungen att åka ut till birsta och jobba där för att dom behövde folk så dom blev utan tårta, men men sånt händer.

Färgade på utväxten i dag också ville jag ha lite vinröd aktigt på underhåret på luggen. Haha ja vi färgade och färgen skulle ligga i 50 minuter, jag började bli närvös för att de skulle bli för rött när de hade gått typ en kvart så jag gick och tjatade om att vi skulle tvätta ur de hela tiden. Men iaf jag hade i de i 50 minuter som det var sagt, hahaa ja jag kan ju säga att min lugg var lika röd som röljusen är, det var verkligen knall rött. Haha jag höll på dö, kände mig som värsta rockbruden. Men då la vi i en brun toning ovan på, och då blev det exakt som jag ville ha. Blev jätte nöjd med färgen, det är fortfarande brunt men det skimmrar lite rött på luggen! :)


Nu är jag hemma. Ska strax gå på träning med lisafisa ;P

Det är discogympa i dag, har aldrig varit på nått sånt pass men det låter ju kul. Det lär ju vara bättre musik än vad de är annars! :)

När jag kommer hem ska jag klippa mormor och så ..      kramkram


Av Linda Källberg - 19 december 2007 17:31

hej hopp :)

I morse gick jag till jobbet, det var faktiskt skönt att vara ute och gå på morgonen. Annars tar jag alltid bussen eller så skjutsar mamma mig :P

Har haft en trevlig dag i dag, satt och pratade med tjejerna om att i morgon är det min sista dag där, så då skulle jag få färga håret och så i morgon :) Dom är jätte gulliga tjejorna som jobbar där, har ringt och beställt tårta på charm nu som jag ska hämta i morgon bitti.  Måste ju bjuda på lite gofika innan jag slutar!


I kväll var det meningen att jag skulle träna men matilda är sjuk och lisa var tvungen att plugga. Och jag vill inte gå dit själv, det är skit tråkigt att gå dit och hem själv plus att det är mörkt och jag hatar att gå själv ute då :S

Får bli en hemma kväll i stället ..  Puss!






Av Linda Källberg - 18 december 2007 18:03

I morse var jag sjukt trött, jag orkade inte ens stå upp och duscha så det fick bli ett bad i stället hehe. Jag glömde bort tiden så när jag klev upp hade jag badat i 45 minuter så det blev lite brottom då att föna håret, äta frukost och sminka mig. Tur mammsi kunde skjutsa mig annars hade jag aldrig hunnit :P

Dagen har varit väldigt seg, men det är säkert bara för att man vill att det ska gå fort så att man får lov snart. Men nu är det bara två dagar kvar, herregud vad fort den här terminen har gått :O Haha nu har vi bara ett halv år kvar sen är det sommarlov, wohooo ;)

När jag slutade gick jag i från haga, orkade inte vänta på bussen plus att det var skönt ute.

Gick till åhlens och köpte en ny mascara och sen blev jag jätte hungrig så jag stannade till vid kiosken för att köpa en korv med bröd ;P

Efter det gick jag och solade .. 


Ja jag har väl inte så mycket mer att säga så jag slutar här,  ciaaao :)


Av Linda Källberg - 16 december 2007 18:27


        Maybe if I told you right words ..

Av Linda Källberg - 16 december 2007 14:16

I går på dan var jag bara hemma och tog det lugnt, for ner till två bleka och solade. Sen åkte mamma och jobbade så jag blev helt själv, hade jätte tråkigt. Men då ringer lisa och säger att vi ska festa, och självklart är jag på ville verkligen inte bara sitta hemma en kväll till.

Vi började förfesta här hemma, hade jätte mysigt åt natur godis och pratade en massa :) Sen kom malin,niklas och lovisa till oss och gjorde oss sällskap, trevlans!

När klockan var 11 skjutsade niklas ner mig och lisa till laserhallen där killarna var och bubblade och bastade, såg jätte mysigt ut. Det slutade med att jag och lisa gick hem till lisa och fortsatte att dricka, haha vi vart lite små full och satt och skratta åt en massa sjuka saker :) Var meningen att vi skulle på fest med grabbarna, vet inte varför vi inte gjorde de haha men vi hade kul ändå vi även fast vi var själv ;P


I dag mår jag inte alls nå bra. Jag har inte varit så här bakfull sen när vi var till sthlm i sommras :O Jag har världens huvudverk, hua inte alls nå kul! :P

Jag börjar igentligen jobba klockan fyra, men jag känner att jag aldrig kommer klara av de med den här huvudverken så jag blir bara hemma i kväll. Ska be mamma åka och köpa pizza åt mig sen, det är min älsklingsmat så här dagen efter hahaa ;)

Men nu måste jag gå ut med flisan, har sagt det i typ två timmar nu, men jag har inte orkat. Hehe men det börjar bli synd om hon nu, hon är kissnödig :P


puss&kram!

Av Linda Källberg - 15 december 2007 12:54

Matilda & jag för bra precis ett år sen! jag älskar dig gumman <3

Av Linda Källberg - 14 december 2007 20:26

Sitter nu här ny badad i mina mjukisbyxor och linne med mystofflorna på. Dricker alkoholfri cider och äter godis. Är helt själv i kväll, mamma jobbar och elin sover hos mormor. Ganska så skönt, kan jag spela hur hög musik jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon. Men nu börjar det dra ihop sig till kvällen och jag är väldigt rastlös, är fest sugen men varken jag eller mina kära vänner har hört om någon fest så det blir inget av med det. Och på krogen får jag inte gå in på förren om en månad, är ju bara barnet än ;P Haha mobbat!


Jag sitter och tänker på en massa minnen, vissa är roliga medan andra bara är jobbig att tänka på.. Jag skulle kunna skriva upp hur mycket som helst, men det orkar jag inte!  Ska gå upp och kolla på tv nu, puss :)


det har gått över ett halv år.. allt har kännts så bra tills nu, jag trodde det var helt över, men tydligen inte :S Om du bara kunde sluta höra av dig skulle det här bli mycket lättare!! Du förstör för både dig och mig, speciellt när läget är som det är just nu.. Fattar ingenting .. ?


Av Linda Källberg - 13 december 2007 18:41


I dag fyller min kära lilla syster fem år! Grattis gumman :)







Ovido - Quiz & Flashcards